Husa arma Beretta Extinde

Husa arma Beretta

Nou

Husa arma Beretta Retriever Linia
Ușor de recunoscut datorită profilului format termic care actioneaza ca un airbag, iese în evidență pentru a fi inovatoare și hi-tech

Mai multe detalii

Retriever Linia
Ușor de recunoscut datorită profilului format termic care actioneaza ca un airbag, iese în evidență pentru a fi inovatoare și hi-tech. Extrem de usoara, dar robusta și funcționala, aceasta husa este  realizata cu diferite materiale care includ padding dublu-densitate, protecție centrală format căldură pentru receptor și întăriri suplimentare.
Nici un detaliu nu este trecut cu vederea: deschidere larga cu rezistentă la zgârieturi zip și extractoare zip blocabile, mai multe buzunare, mânere Velcro matlasate, ergonomic, bretele căptușite, umăr anti-alunecare, și butoniere larg pentru agățat convenabil de procedură arma. Logo-ul Beretta este fabricat din cauciuc pentru a evita zgarierea și căptușeala interioară, realizat dintr-un material special care absoarbe excesul de ulei și elimină orice urmă de umezeală. Versiuni de puști asamblate și dezasamblate puști și cad sunt disponibile.
Rezistent la zgarieturi. Anti-șoc. Rezistent la apă. Densitate dublă. Central protecție termo-scut. Protecție Barrel. Protecție Thermo-scut.