ProStaff 2-7x32 Matte Duplex Extinde

ProStaff 2-7x32 Matte Duplex

Nou

Luneta de vanatoare telescopica rezistenta asigura o vizualizare luminoasa si precisa, prevazuta cu un obiectiv de 32 mm, un interval de marire 2-7x si un Reticul duplex.

Mai multe detalii

lei 769

TVA inclus

Date generaleGama: ProStaff
Catare: -
Factori reali de marire (x): 2-7
Diametru efectiv obiectiv (mm): 32
Pupila de iesire (mm): 4,6 (la 7x)
Distanta ideala pentru vizualizare (mm) : -
Diametru tub (mm): 25,4
Diametru exterior obiectiv (mm): 39,3
Diametru exterior ocular (mm): 39,3
GradaTie ajustare (mm/1 clic): -
GradaTie ajustare (MOA/1 clic): 1/4
Ajustare interna maxima (MOA): 80
Setare alterare (m): 68,58
Camp vizual la 100m (m): 11,1 (la 2x) / 3,2 (la 7x) (@75m)
Lungime (mm): 285
Greutate (g): 355
Greutate pachet: -
Detalii: Luneta de vanatoare telescopica rezistenta asigura o vizualizare luminoasa si precisa, prevazuta cu un obiectiv de 32 mm, un interval de marire 2-7x si un Reticul duplex. Acoperirea multi-strat Nikon ofera capacitati extraordinare de transmitere a luminii, asigurand culori balansate in intregul interval de marire, chiar si la lumina slaba. Ajustarile se realizeaza in miscari precis calibrate, cu sunet de clic la oprire dupa fiecare 1/4 MOA, ceea ce va permite sa pastrati tinta in cadru. In combinatie cu o carcasa compacta si rezistenta, aceasta luneta este ideala pentru o gama larga de arme, inclusiv pistoale.
FuncTii cheie: Obiectivele cu acoperire multi-strat asigura capacitati superioare de transmitere a luminii pentru imagini clare, luminoase si culori corect balansate. Protectie ochi generoasa: 97 mm in tot intervalul de marire. Interval de marire versatil 2-7x pentru tinte aflate la distante scurte sau medii. Reticul duplex. Control uniform al zoomului. Obiectiv de 32 mm pentru imagini luminoase. Dimensiune compacta deosebit de portabila. Diametru tub 1 inch. Ajustarea nivelului de inaltare sau deviere a reticulului: realizata in miscari precise si marcate sonor cu oprire dupa fiecare 1/4 MOA (pana la maxim 80 MOA). Etansa si rezistenta la ceata cu garnituri inelare si azot in stare gazoasa. Pentru toate obiectivele se utilizeaza elemente optice din sticla ecologica, fara plumb sau arsenic.

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment. Vă rugăm să vă logați pentru a putea adauga părerea despre produs. Vă mulțumim!

Scrieţi o recenzie

ProStaff 2-7x32 Matte Duplex

ProStaff 2-7x32 Matte Duplex

Luneta de vanatoare telescopica rezistenta asigura o vizualizare luminoasa si precisa, prevazuta cu un obiectiv de 32 mm, un interval de marire 2-7x si un Reticul duplex.

Accept