FJALLRAVEN

FJALLRAVEN

There are 54 products.
FJALL RAVEN - Furizori ai Casei Regale a Suediei Scopul nostru este de a face produse care sunt de lungă durată și funcționale. Aceasta longevitate necesită o abordare conștientă tot parcursul ciclului de viață al produsului. Călătoria spre un viitor mai durabil începe în faza de proiectare și nu se termină până când produsul este complet uzat!...
FJALL RAVEN - Furizori ai Casei Regale a Suediei Scopul nostru este de a face produse care sunt de lungă durată și funcționale. Aceasta longevitate necesită o abordare conștientă tot parcursul ciclului de viață al produsului. Călătoria spre un viitor mai durabil începe în faza de proiectare și nu se termină până când produsul este complet uzat! Toate produsele G-1000 de la Fjallraen pot fii cerate cu Greenland Wax, ceea ce face produsul sa reziste la vant și apă si, de asemenea, crește durabilitatea și extinde durata de viață a țesăturii. Astazi producem in jur de 70000 blocuri de Greenland Wax pe an, si toate au fost fierte in acelasi vas din 1960. Infintati acum 50 de ani, au avut un singur tel:sa dezvolte produse care sa faca mai usoara bucuria oamenilor de a se bucura de peisajul rural. Mai puțin
Mai mult
Se afiseaza 49 - 54 din 54 produse
 • OVIK LITE JACKET

  Jacheta rezistenta la vânt și rezistenta la apă G-1000 Lite. Două buzunare de mână și un buzunar piept.

  lei 1,755
 • KIRUNA SHIRT LS

  Cămașă cu mânecă lungă, croiala Oxford țesatura bumbac. Un buzunar la piept logo piele.

  lei 405
 • ARKTIS TROUSERS

  Pantaloni captusiti iarnă, durabili în G-1000 cu armături HD G-1000. Full-length căptușeală ochiurilor de plasă, cinci buzunare.

  lei 990
 • OVIK WINTER TROUSERS

  Pantaloni rezistenti la uzură, confortabili ideali pentru vanatoare activa. Fabricat din G-1000 Silentiosi cu mai multe buzunare, inclusiv un buzunar picior și un buzunar pentru o unealta.

  lei 780
 • BARENTS PRO JEANS

  Pantaloni trekking rezistenti la uzură, cu formă regulată, în G-1000 cu straturi duble de țesătură peste genunchi. Model simplu cu terminatii picior prime-lungime, de buzunar pentru unealta, de mână și buzunare spate.

  lei 630
 • OVIK WOOL SHIRT

  Camasa robusta în amestec de lână felted cu armături G-1000. Un buton inteligent permite gulerului să fie fixat în jurul gâtului atunci când este frig.

  lei 690