Crispi Valdres GTX Extinde

Crispi Valdres GTX

Nou

Un bocanc scurt, ultra usor cantarind doar 650 grame dar in acelasi timp solid si de incredere.

Inglobeaza 6 tehnologi de varf din domeniu productiei de incaltaminte outdoor.

Mai jos va rugam sa gasiti descrierea in detaliu a produsului dar ai a tehnologiilor folosite

Mai multe detalii

lei 997

TVA inclus

Un bocanc scurt, ultra usor cantarind doar 650 grame dar in același timp solid și de încredere, un nou standard de greutate și de confort datorită noii tehnologii TWT (Thermo Wire Technology), dezvoltat de CRISPI® și unic pe piață, care oferă sprijin suplimentar structurii superioare, pe partea inferioara si o mai bună protecție și sprijin pentru picior.

Anatomic Fit System pentru o foarte buna impachetare a piciorului si control asupra bocancului atat in timpul mersului dar si atnci cand stam. Precise și bine structurate concepute pentru a obține performanță maximă.

Partea superioara din piele Nubuk impermeabila.

Ce este pielelea NUBUK?

Este o piele de vită de granulaţie maximă, procesată din partea exterioară a pieii.

Această piele are o grosime cuprinsă între 2,8 mm – 3,2 mm şi se foloseşte în special la bocancii alpini (tehnici). Uneori, mai este denumită şi „water-repellent leather”, adică piele rezistentă la apă.

Pielea nubuk: este o piele full grain dar a carei suprafata lucioasa a fost fin smirgluita, fapt care ii da un aspect cosmetic mai atragator.

Ce este pielea FULL GRAIN?

Pielea netabacita e secţionata orizontal in doua sau mai multe straturi. Stratul superior numit, full grain" si stratur.

Pieile inferioare numite piele secundara. Pielea full grain este de cea mai buna calitate. Aceasta e stratul exterior al pieii. Este mai rezistenta mai îndesata si are impermeabilitatea naturala a pielii vii. Este mult mai impermeabila decât straturile secundare de piele.

Membrana Gore-Tex o gasim implementata in interiorul acestui model. Oferta un confort extins la nivelul captuselii interioare.
Branț cu structura diferențiată.

Brant CRISPI detasabil cu structura ventilata compus din pasla si carbon activ.

 

Permeabilitate remarcabila, anti transpiratie cu actiune anti-miros.

 

Constructia CRISPI 3D permite miscarea umezelii lasand piciorul in fiecare moment uscat.

 

Protectie cauciucata in zona degetelor si a calcaiului.

 

Talpa Vibram permite absorbtia socurilor prin lamele si insertii CCF.

TEHNOLOGII IMPLEMENTATE IN ACEST PRODUS:

_____________________________________________________________________________


                                  

                                                           

____________________________________________________________________________


   

Aceasta tehnologie dezvoltata de cei de la Crispi, aduce o inovație in sistemul de obsorbtie a șocului la nivelul brantului obtinuta din nevoia de stabilitate, confort si tehnologie într-un produs de înaltă calitate. Acest insert făcut din material plastic urmează o formă într-un modul ondulat care ofera o stabilitate perfecta, susținerea piciorului și, în același timp, absorbind șocurile provocate în timpul deplasariiDatorită acestei funcții, această inserție îmbunătățește frânarea, chiar și în cele mai dificile terenuri.


    

Tradiția combinată cu tehnologia; legătura perfectă între rigiditate la torsiune și flexibilitate realizat datorită unui proces mecanic de imbinare a pielii cu materialul din care este produsa talpa bocancului.

Nascut din conceptul de invelire naturala a piciorului, respectand forma anatomica, oferind o senzatie de confort imediata si de lunga durata.Bocancul devine mai usor si mai stabil oferind stabilitate si un control mai bun in timpul mersului.


Un sistem inovativ dezvoltat de CRISPI,  pentru a sprijini partea superioară printr-o structură în plus oferta o mai bună stabilitate, protecție și sprijin pentru pantof.


     

Proprietățile membranei GORE-TEX®:

- Durabil rezistent la apa
- Foarte respirabil
- Foarte rezistent la frig
- Extrem de usor
- Rezistent la flexare

Secretul materialului GORE-TEX® se află în interiorul membranei care este realizata din milioane de fibre microscopice, numite monomeri.
Spatiile dintre aceste fibre microscopice sunt de 20.000 ori mai dense decat o picatura de apa si de 700 ori mai mari decat vaporul de umiditate (transpiratie). De aici rezulta propietatea membranei Gore-Tex de a fi impermeabila (nu lasa apa sa treaca in interior) si totodata asigura respirabilitatea echipamentului (permite vaporilor de transpratie sa iasa la exterior).
De asemenea, vantul este complet blocat, ceea ce permite mentinerea temperaturii corpului.
Deci, în timp ce picăturile de apă nu pot penetra membrana GORE-TEX®, vaporii de umiditate (un gaz) poate cu ușurință sa iasa n concluzie Gore-tex este o membrană durabil rezistent la apa, vant si respirabil.


    

Cu peste 60 de ani de experienta Vibram este un producator italian ce produce 50 de combinatii si 400 de modele fiecare trecand teste severe si controale stringente. Produce talpi in functie de utilizarea lor adaptand compozitia cauciucului in functie de cerintele de utilizare.

Talpile Vibram sunt folosite la majoritea bocancilor outdoor de calitate. Tehnologia Vibram presupune o talpă din cauciuc, foarte ușoară și rezistentă în timp. Talpa aceasta are un nivel ridicat de absorbție a șocurilor din timpul mersului și este recunoscută pentru amortizarea optimă a pașilor. In același timp, talpa Vibram este excelentă pentru sezonul rece, datorită proprietăților ei anti-derapante.

Vibram produce o gama foarte larga de talpi pentru bocancii de hiking, trekking si alpinism. Reusesc acest lucru variind compozitia matrialelor din care e facuta talpa, in plus creeaza diferite modele de insertii pe talpa pentru a fii siguri ca acopera o gama larga de utilizari, de la drumetii de o zi, pana la suprafete verticale din stanca, sau chiar gheata.