Manusi

There are 8 products.
Se afiseaza 1 - 8 din 8 produse
 • Manusi vanatoare PYTON PRO

  Palmele și degetele au un tratament anti-alunecare și protectie anti vand ca o mănușă de box, care poate fi pliat înapoi de la încheietura mâinii unde are un buzunarel special, Inserții cu touch-screen de pe varful degetelor permite utilizarea de telefoane inteligente, fără a scoate mănușa.

  lei 299
 • manusi vanatoare SNAKE mod. 570

  Manusi soft shell care se intind cu membrana anti vant insertii SCHOELLER WB 400. Purtarea lor ofera o buna aderenta pe gripul armelor, varful degetelor din dreapta se poate plia spre spate si fixa cu ajutrul unui arici. Ascest lucru permite eliberarea degetului de la mana dreapta pentru accesarea directa a tragaciului.

  lei 340
 • Manusi vanatoare SNAKE mod. 750

  Manusa cu sistem WINDSYSTEM respirabil, anti-vânt Soft Shell. Zona palemlor cu sistem LORICA complet pentru mai multe sensibilitate. Întăriri în anti-alunecare kevlar ®. permite o purtare care oferta o aderenta buna. Degetele aratatoare din dreapta și stânga pot fi fixare pe partea frontala pentru a putea accesa cu usurinta tragaciu fie ca sunteti...

  lei 340
 • manusi vanatoare SNAKE PRO mod. 981

  Mănuși termice din Softshell protectie anti vânt WIND-SYSTEM cu insertii din softshell CORDURA. Bratari din neopren și tampoane anti-alunecare pe palme și degete. Ambele degetele aratatoare de la dreapta și stânga pot fi deschise. Pre-a format forma anatomica, montaj rapid. Inserții cu touch-screen de pe degetele aratatare permite utilizarea de telefoane...

  lei 369
 • MANUSI NUBUK JJ

  Mănuși elegante și de lungă durată de piele pentru timpul liber și utilizare ocazională.

  lei 160
 • MANUSI TUNDRA VERZI JJ

  Impermeabil cu membrana AIR-TEX. Imprimare silicon pe palma oferă aderență. Curea Velcro pe încheietura mâinii. Tesatura moale tăcut. Soft captuseala tricot. 100% PES. Dimensiuni M, L, XL.

  lei 94
 • MANUSI VANATOARE BERETTA

  Mănuși din GORE-TEX ® Optifade ™ Tăinuirea oferind noul model Waterfowler. Două straturi GORE-TEX ® perfromance Shell.

  lei 390
 • Manusi vanatoare Forest Fjallraven

  Mănuși flexibile rezistente la apă rezistent G-1000® material și lână captuseala.

  lei 415