HARKILA

HARKILA

There are 55 products.

Haine de vanatoare Harkila

Designul colecției Harkila este o lucrare de măiestrie. Este o călătorie care începe și se termină în sălbăticie și implică experți din numeroase domenii. În Scandinavia, unde vânătorii devotați au fondat Härkila, vânătoarea și respectul pentru natură a fost un mod tradițional vital pentru a supraviețui climatului Nord...

Haine de vanatoare Harkila

Designul colecției Harkila este o lucrare de măiestrie. Este o călătorie care începe și se termină în sălbăticie și implică experți din numeroase domenii. În Scandinavia, unde vânătorii devotați au fondat Härkila, vânătoarea și respectul pentru natură a fost un mod tradițional vital pentru a supraviețui climatului Nordic dur. Și când sunteti acolo, puteți fi siguri că suntem demni de încredere, pentru că ne-am combinat pasiunea pentru natură și cunoștințele noastre de vânătoare cu soluții inovatoare hi-tech pentru a vă oferi cele mai confortabile si rezistente la intemperii echipamente de vânătoare. Mai puțin
Mai mult
Se afiseaza 1 - 24 din 55 produse
 • Turek jacket

  Sacou ușor și durabil făcut în întindere, complet pentru vânătoare activ cu cartografiere pe corp și respirabil, membrană impermeabilă, GORE-TEX®.

  lei 3,145
 • Turek trousers

  Pantaloni de vanatoare ușori, silentiosi și durabili realizati în întindere completa pentru vânătoare activa cu membrană impermeabilă, si respirabila GORE-TEX®.

  lei 2,245
 • Torridon jacket

  Sacou de tweed de lux în 100% lana britanica, impermeabil, respirabil, membrană GORE-TEX®, finisaj murdărie respingător, teflon și autentice întăriri din piele nubuc în toate zonele expuse.

  lei 3,325
 • Visent jacket

  Sacou de vânătoare rezistent la uzură combinarea optimă Thinsulate ™ -insulation cu respirabil membrană impermeabilă, GORE-TEX®.caracteristici

  lei 3,370
 • Visent trousers

  Pantaloni de vânătoare rezistenti la uzură, cu membrană respirabila si impermeabila GORE-TEX® și eficienta Thinsulate izolare ™. Ideal pentru vânătoare sedentara și activă în timpul lunilor mai reci.

  lei 2,245
 • Sporting Visent GTX® 17

  Cizme de vanatoare de piele, confortabile și durabile.

  lei 2,433
 • Grit Reversible jacket

  Sacou de vânătoare reversibil în OPTIFADE ™ sol camo de pădure și vânătoare verde cu  membrană respirabila si impermeabilă, GORE-TEX®.

  lei 2,830
 • Grit Reversible trousers

  Pantaloni de vânătoare reversibili in OPTIFADE ™ Ground camo de pădure și  verde cu membrană respirabila si impermeabilă, GORE-TEX®.

  lei 2,335
 • Pro Hunter jacket

  Jacjeta de vanatoare  extrem de rezistenta la uzură,  impermeabila, respirabila membrană GORE-TEX® și întăriri Cordura®. Caracteristici:     Buzunare frontale spațioase     Bandă semnal Fluorescent     Reversibile PU buzunar joc comprimate     5 ani garanție Härkila

  lei 2,515
 • Pro Hunter X jacket

  Jacheta de vanatoare extrem de rezistenta la uzură, impermeabila, respirabila cu membrană GORE-TEX® și întăriri în Cordura®.

  lei 2,695
 • Pro Hunter Short jacket

  Jacheta de vânătoare extrem de rezistenta la uzură cu, confortabila linie Woodland , membrană impermeabilă și respirabila, GORE-TEX®. Designul permite o mare libertate de mișcare.

  lei 2,425
 • Pro Hunter Dog Keeper jacket

  Jacheta de vânătoare extrem de rezistenta la uzură, impermeabila respirabila cu membrană GORE-TEX® în Mossy Oak® Break Up ™ camo cu reflectoare pe mâneci o ideala combinatie de camuflaj și vizibilitate. Caracteristici:     Fermoare de ventilație sub brat     Buzunare Radio / GPS pe ambele părți     Buzunare frontale cu titularii de cartușe     Härkilas...

  lei 2,695
 • Pro Hunter X Lady jacket

  Jacheta de vânătoare de dama extrem de rezistenta la uzură, impermeabila si respirabila cu membrană GORE-TEX® și întăriri în Cordura®.Pentru a identifica marimea potrivită, vă rugăm să consultați GHIDUL DE MĂRIMI de mai jos.

  lei 2,245
 • Pro Hunter X Leather trousers

  Pantaloni de vanatoare extrem de rezistenti la uzură, și conditii grele cu membrană GORE-TEX® impermeabila si respirabila și întăriri din piele nubuc autentic.Caracteristici:     Ventilarea în cusătură laterală     Buzunare coapsa cu închidere buton anticipate     Blocare de zăpadă     5 ani garanție Härkila Dimensiuni: 48-60

  lei 2,110
 • Pro Hunter Dog Keeper trousers

  Pantaloni de vânătoare extrem de rezistenti la uzură, în Mossy Oak® New Break-Up ™ camo cu  membrană impermeabila si respirabila GORE-TEX® și Cordura®. Reflectoare camo cu mușchi Oak® Blaze Orange ™ combina camuflaj și vizibilitate.

  lei 2,020
 • Pro Hunter Active trousers

  Pantaloni de vanatoare rezistenti la uzură din seria Pro Hunter cu membrană impermeabila si respirabila GORE-TEX® și întăriri în Cordura®.Caracteristici:     Buzunare coapsa cu fermoare si suport de cartuș     Ventilarea în spatele buzunare coapsei     Blocare de zăpadă întărită cu Cordura®     5 ani garanție Härkila  Dimensiuni:48-58, 100-108

  lei 1,660
 • Pro Hunter X trousers

  Pantaloni de vanatoare extrem de rezistenti la uzură, cu membrană respirabila si impermeabila GORE-TEX® și întăriri în Cordura®.

  lei 2,157
 • Pro Hunter X Lady trousers

  Pantaloni de dama de vanatoare extrem rezistenti la uzură, cu membrană respirabila si impermeabila GORE-TEX® și întăriri în Cordura®.

  lei 1,660
 • Pro Hunter trousers

  Pantaloni de vanatoare extrem rezistenti la uzură, cu membrană respirabila si impermeabilă, GORE-TEX®.

  lei 1,435
 • Pro Hunter X breeks

  Pantaloni de vanatoare extrem de rezistenti la uzură, cu membrană respirabila si impermeabilă, GORE-TEX®.

  lei 1,300
 • Pro Hunter Extend trousers

  Pantaloni de vanatoare extrem rezistenti la uzură, oferind o completa de libertate optimă de mișcare. Buzunare cu fermoar coapsă, buzunare frontale ușor accesibile și la baza produsului picior reglabil.

  lei 1,165
 • Pro Hunter X gaiters

  Cele mai rezistente Pro Hunter X parazapezi,  sunt fabricate pentru a rezista la cele mai dure conditii de uzura,  ofera protecție pentru picior, și posibilitati de ajustare  pentru a se potrivi piciorului perfect și confortabil.

  lei 580
 • Pro Hunter BOA® GTX® 12

  Bocanci de vanatoare din pele, rezistenti la uzură . Disponibili  în dimensiuni cu jumătati până la dimensiunea 13.

  lei 1,931
 • Pro Hunter GTX® 12″

  Bocanci de vanatoare foarte rezistenti la uzură, caravana piele. Disponibil în dimensiuni cu jumatati de masura până la dimensiunea 13.

  lei 1,605