Crispi

Crispi

There are 9 products.
Compania italiana Crispi a fost infiintata in 1975 de Alessandro Marcolin. De atunci produc la cle mai inalte standarde diverste tipuri de incaltaminte pentru munte si nunumai. Fondata pe binomul calitate si tehnologie, Crispi imbina pielea de prima mana, atent aleasa cu noile tehnologi ale momentului
Se afiseaza 1 - 9 din 9 produse
 • Crispi Titan GTX

  Un bocanc inalt, ultra usor si in acelasi timp solid si de incredere. Cantareste doar 750 grame, si imbina urmatoarele tehnologi: Gote Tex, Vibram, Crispi Crossbow Frame, Mechanical Construction, Thermo Wire Tehnology, Anatomic Fit Sistem a caror descriere o gasiti in detaliu mai jos.

  lei 1,511
 • Crispi Valdres GTX

  Un bocanc scurt, ultra usor cantarind doar 650 grame dar in acelasi timp solid si de incredere. Inglobeaza 6 tehnologii de varf din domeniu productiei de incaltaminte outdoor. Mai jos va rugam sa gasiti descrierea in detaliu a produsului dar ai a tehnologiilor folosite

  lei 1,350
 • Crispi Ascent Plus GTX

  Un amestec perfect intre stabilitate, luminozitate, tradiția și tehnologia. Deasupra bocancului a fost injectat un material Special W.F.W. dezvoltat de CRISPI® Căptușeala Gore-Tex® Performance Comfort Footwear face pe deplin impermeabil iar nivelul dublu de absorbtie a socului prin lamela din tapa Vibram pachetul confort. Greutate 650 grame.

  lei 1,300
 • Crispi Finland GTX

  O cizma fabricata din piele impermeabila Nubuk la exterior. La interior combinatie de blana de miel cu captuseala Gore-Tex fac din Finland GTX o cizma capabila sa sustina confortul si caldura in cele mai aspre medii. Catareste doar 1080 grame.

  lei 1,999
 • Crispi Super Granite GTX

  Datorită caracteristicilor importante care fac acest bocanc foarte puternic și confortabil, Super granit a fost întotdeauna căutat și iubit de către clientii CRISPI. Cantareste 1120 grame.

  lei 1,410
 • Crispi Hunter Thermo GTX

    Bocancul Hunter Thermo GTX este extrem de bine izolat datorita tehnoloiei PRIMALOFT implementata la acest echimament. Cantareste 890 grame si rezista la temperaturi de -32 grade. Acesta este o vaianta actualizata a legendarului bocanc de vanatoare de la Crispi dar updata cu multa tehnologie de ultima ora.  

  lei 1,197
 • Crispi Wild Evo

  Bocanci care te protejeaza pana la -32 de grade, cantaresc 870 grame. Piele full grain impemeabila, captuseala Gore-Tex, talpa Vibram, tehnologia PrimaLoft, ABSS - tehnologia dezvoltata pentru protectia gleznei si CSF (Crispi Skeleton Frame) - tehnologie de care vom vorbi mai jos

  lei 1,570
 • Nevada Legend GTX

    Noul Nevada Legend GTX ofera o piele Nubuk remarcabila pe partea superioara a bocancului, piele care este hidrofuga cu izolatie GoreTex la interior.  

  lei 1,311
 • Crispi Freedom

  cantareste 390 grame, talpa Vibram, sistem de fixare a talpi BORDINLASTING

  lei 0