Vesta ENTERPRISE Trabaldo Gino Extinde

Vesta ENTERPRISE Trabaldo Gino

Trabaldo Gino Trabaldo Gino

Nou

O vesta excelenta de vanatoare, de greutate redusa, doar 450 grame (pentru marimea L), confectiontata din tesaturi si tehnologi de ultima generatie - CORDURA LIGHT, KETRATEX si KEPROTECH, rezistenta la apa, 4 buzunare fata si un buzunar amplu in spate.

Mai multe detalii

lei 820

TVA inclus

Am ales țesături tehnice ale liniei noastre 18000 pentru a crea o vestă, în conformitate cu așteptările dumneavoastră. Suntem încântați să vă oferim ENTERPRISE modelul nostru, doar 450 g (Tg. L) de pura funcționalitate în cazul în care nu doriti sau nu simtii nevoia de a purta un sacou. Țesăturile CORDURA LIGHT și KETRATEX au fost tratate pentru a rezista la apa și sunt respirabile. KEPROTECH Inserția anti-alunecare pe umăr împiedică cureaua puștii sa alunece. Vine cu patru buzunare frontale ample și un buzunar larg cu posibilitate de pliere pe partea din spate.

A trecut aproape un secol de la bunici la actuala conducere, care produc materiale de calitate si fibre. De la începutul marca TRABALDO a fost sinonim cu calitatea, indiferent de tipul de produs.