JACHETA de vanatoare HARKILA LAGAN DE CULOARE AXIS MSP® camuflaj IMPERMEABILĂ Extinde

Jacheta de vanatoare Harkila Lagan AXIS MSP® impermeabilă

HARKILA HARKILA

Nou

Jacheta Lagan a fost proiectată cu un scop special în minte: vânătoarea de caprior. Este una dintre cele mai ușoare, flexibile și silențioase jachete. Jacheta este potrivită și nu are membrană. Acest lucru îl face în mod excepțional potrivit pentru urmărirea în lunile mai calde. Jacheta este disponibilă cu sau fără camuflaj APS MSP.

Mai multe detalii

lei 1,100

TVA inclus

Jacheta Lagan este confecționată dintr-o țesătură Arc-StretchTM foarte moale, ușoară și flexibilă. Țesătura are un grad ridicat de elasticitate și respirabilitate și este renumită pentru proprietățile izolatoare și capacitatea de a-și recăpăta forma inițială după ce a fost întinsă în direcții diferite. Aceasta conferă sacoul o extraordinară libertate de mișcare și o face extrem de confortabilă de purtat. Pentru a face sacoul să fie cât mai silențios posibil, în timp ce îi sporește respirabilitatea și proprietățile de umezire a umidității, jacheta Lagan nu are membrană. În schimb, a fost tratat cu DWR (Durable Water Repellent). Acest lucru face ca materialul să fie impermeabil, deoarece apa se perlează pe suprafața jachetei și cade sau se evaporă în loc să se înmoaie. Jacheta Lagan este disponibilă într-o versiune verde, precum și într-o versiune de camuflaj Axis MSP, care perturbă. conturul vânătorului și face ca purtătorul să se contopească în fundal. MSP reprezintă modelul Multi Season și, așa cum sugerează și numele, acest camuflaj a fost proiectat pentru a fi eficient într-o varietate de terenuri în diferite perioade ale anului. Jacheta are două buzunare interioare, două buzunare pentru piept, una dintre ele un buzunar radio cu ochi de antenă și două buzunare frontale înclinate. Are fermoar cu două sensuri și reglaje la tiv și glugă.

Glugă integrata.
Radio buzunar cu port aerian de cauciuc.
Buzunare laterale cu fermoar și buzunar suplimentar pentru depozitare.
G
lugă reglabila, manecile si tivul inferior.
Țesătură principală: 100% poliester, softshell complet, DWR.

Imbracaminte, incaltaminte și echipamente facute pentru vânătoare pentru distanțe lungi și nivelurile de activitate variate. Prin combinarea unor materiale inovatoare, cu un design funcțional, linia de performanță oferă greutate redusă, respirabilitate înaltă și caracteristici tehnice unice pentru a asigura rezultate optime de vanatoare si experiente de neuitat.