Jacheta de vanatoare Harkila Orton packable smock verde deschis impermeabilă Extinde

Jacheta de vanatoare Harkila Orton packable smock verde deschis impermeabilă

HARKILA HARKILA

Nou

Orton Packable Smock este una dintre cele mai ușoare și mai versatile articole de îmbrăcăminte din gama noastră de produse. Fosa are o membrană HWS rezistentă la vânt și impermeabilă, iar caracteristica practică pe care o împachetează în buzunarul propriu și poate fi purtată pe o centură.

Mai multe detalii

lei 1,243

TVA inclus

Orton Packable Smock este confecționat dintr-o țesătură foarte ușoară, moale, extensibilă. În interior, încorporează propria membrană HWS (Härkila Weather System), rezistentă la vânt și rezistentă la apă, care a fost proiectată special pentru vânătoare și are un zgomot redus, suplu și extensibil. Deoarece atât țesătura, cât și membrana sunt suple și întinse, vă păstrați multă libertate de mișcare. Gluga smock-ului se împachetează în geanta proprie cu fermoar în jurul gulerului, asigurând în același timp o izolare suplimentară a gâtului. Jacheta are buzunare calde la mâini în părțile laterale și un buzunar mare binocular pe piept, care este, de asemenea, buzunarul pentru ambalarea jachetei în interior. Pe partea stângă se afla un fermoar cu două sensuri.

Depozitați gluga.
Fermoar lateral cu 2 căi pentru o pornire / oprire ușoară și ventilație.
Buzunar frontal mare pentru buzunare binoculare și handwarmer.
Talie reglabilă, partea inferioară și mânecă.
Țesătură principală: 100% poliester, pânză extensibilă DWR
Căptușeală: 100% poliester, ochiuri fine
Tehnologii: HWS® 2 straturi

Imbracaminte, incaltaminte și echipamente facute pentru vânătoare pentru distanțe lungi și nivelurile de activitate variate. Prin combinarea unor materiale inovatoare, cu un design funcțional, linia de performanță oferă greutate redusă, respirabilitate înaltă și caracteristici tehnice unice pentru a asigura rezultate optime de vanatoare si experiente de neuitat.