Jacheta de vanatoare Harkila Orton Packable verde inchis impermeabilă Extinde

Jacheta de vanatoare Harkila Orton Packable verde inchis impermeabilă

HARKILA HARKILA

Nou

Jacheta Orton Packable este una dintre cele mai ușoare și mai versatile jachete de coajă din gama noastră de produse. Geaca are o membrană HWS rezistentă la vânt și impermeabilă și caracteristica foarte practică pe care o împachetează în buzunarul propriu și poate fi purtată pe o centură.

Mai multe detalii

lei 1,195

TVA inclus

Jacheta Orton Packable, la fel ca celelalte produse din gamă, este fabricată dintr-o țesătură foarte ușoară, moale, extensibilă. Jacheta prezintă propria noastră membrană HWS (Härkila Weather System), rezistentă la vânt și rezistentă la apă, care a fost proiectată special pentru vânătoare și are un zgomot redus, flexibil și extensibil. Deoarece atât țesătura, cât și membrana sunt suple și întinse, păstrați multă libertate de mișcare, chiar și atunci când purtați sacoul peste mai multe straturi de îmbrăcăminte. Gluga jachetei se împachetează în geanta proprie cu fermoar, în jurul gulerului, asigurând totodată o izolare suplimentară a gâtului. Jacheta are buzunare pentru încălzirea mâinilor în părțile laterale și două buzunare mari de cartuș cu găuri de scurgere și funcție QuickLoad. În interior există un buzunar mare, care este și buzunarul în care sacoul se ambalează rapid. Geaca are, de asemenea, curele de manșetă reglabile, precum și tivuri, talie și capotă. În partea din față se află un fermoar cu două sensuri acoperit de o clapetă de furtună cu știfturi de presă.

Depozitați capota.
Buzunare cu încălzirea, curele de încărcare rapidă și închidere cu fermoar.
Buzunare frontale mari, cu găuri de scurgere.
Talie reglabilă, partea inferioară și mânecă.
Geacă ambalabilă, posibilă pentru transport în curea .
Țesătură principală: 100% poliester, pânză extensibilă, DWR Căptușeală: 100% poliester, ochiuri fine.
Tehnologii: HWS® 2 straturi.

Imbracaminte, incaltaminte și echipamente facute pentru vânătoare pentru distanțe lungi și nivelurile de activitate variate. Prin combinarea unor materiale inovatoare, cu un design funcțional, linia de performanță oferă greutate redusă, respirabilitate înaltă și caracteristici tehnice unice pentru a asigura rezultate optime de vanatoare si experiente de neuitat.